top of page
D41DF3DD-5FFC-44D7-A2AF-52D4E2D10E49.jpeg

Hej med dig

Mit navn er Pernille og jeg står bag firmaet Krea by Kræér. 

Er du introduceret i at vide lidt om baggrunden for, hvorfor jeg startede Kræér, så skal du være velkommen til at læse min historie nedenfor.

Find mig på Instagram, hvor du kan følge med i mine arbejder og få et indblik i processen bag tilblivelsen bag min produkter.

Min historie

Krea by Kræér er et kreativt univers, som blev født i en tid, hvor jeg oplevede en stor livskrise og måtte finde et sted, hvor jeg kunne forsvinde, når det hele blev lidt for meget. I sommeren 2019 fik jeg konstateret brystkræft, og jeg oplevede på alle tænkelige måder at skulle kæmpe for mit liv samtidig med, at jeg også skulle finde vej til at overleve mentalt. Det havde jeg en pligt til overfor mine børn og min kæreste.

Min krøllede hjerne og min kærlighed til håndarbejdet blev min redning fra at synke ned i et dyb af vrede, sorg, angst og håbløshed. For når jeg sad med mit strikketøj, min væv, mine hæklerier og snørklerier, så voksede kreativiteten og på een eller anden måde, så blev kampen mod sygdommen, som nærmeste insisterede på at nedbryde min krop, også en besynderlig form for skabelsesproces. 

Værdierne skiftede karakter og jeg skiftede ham fra at være karriereorienteret uddannelsesleder på et af landets største gymnasier til at sidde med 5 forskellige projekter på pindene og efterhånden opstod ideen til strikketilbehør, fordi jeg altid stod og manglede maskemarkører og skåle til dimser og dutter. Mit tilbehør lå overalt og jeg begyndte at lave mine egne små skåle  og kurve i løbbinding og efterhånden opstod ideerne een efter een, og dem vil jeg gerne dele med dig.

Jeg håber, at du får lige så meget glæde af mine produkter, som jeg selv har. Følg med her på sitet eller på instagram, hvor nye krøllede ideer løbende får nyt liv - enten hos mig eller hos dig. Jeg håber, at du vil dele mine produkter med mig, når de finder vej til dit kreahjem.

Kh Pernille

Kontakt

Pernille Hegnby

Stallerup Sø 18

6000 Kolding

Tlf. 22541132

bottom of page